A bőre újjászületik a Goji Cream segítségével

tiszta és szép bőr

A mai nők számára nem jelent problémát egy fiatalító krém megvásárlása. A szépségszalonok polcai roskadásig vannak tömve minden ízlésre és tárcára szabott különféle csodaszerekkel. A természet által előre elrendelt módon a nők mindig is törekedtek a szépség megőrzésére. A természet pedig biztosítja a legjobb gyógyírt, ami gondoskodik a nők szépségének védelméről. A goji bogyók a természet igazi kincsei. Tibet népe már számtalan éve használja a goji bogyókat különböző orvosságok összetevőjeként. Terápiás jellegének köszönhetően vált világhírűvé a goji bogyó. A Hendel’s Garden jóvoltából most a bogyók összes ereje a fiatalító Goji Creamben összpontosul.

Szárított goji bogyókat meglehetősen egyszerű megvásárolni. Viszont csakis a friss bogyókra jellemző az, hogy:

 • A friss narancsokban találhatónál is magasabb C-vitamin koncentrációjuk;
 • Hozzávetőleg 20 aminosavat tartalmaznak;
 • Magas az E-vitamin tartalmuk;
 • Magas a vas tartalmuk;
 • Magas a B-vitamin tartalmuk.

Sajnálatos módon nehéz a bogyókat huzamosabb ideig frissen tartani. A Goji Cream friss goji bogyók levének kivonatát tartalmazza, amely hasonló hatást fejt ki az arcbőrre, mint amit a frissen szedett bogyók biztosítanak.

A krémben található természetes goji bogyó kivonat segít megőrizni a bőr feszességét és rugalmasságát, valamint meggátolja a bőr alábbi, korral járó változásainak kialakulását:

 • Mimikai ráncok;
 • Az arckontúr változásai;
 • Bőrszárazság;
 • Időskori pigmentfoltok.

Kinek tanácsos használnia a a Hendel’s által gyártott Goji Creamet?

Goji Cream

A vonzó külső megőrzése állandó és komoly munkával járó folyamat. Az idő nem kímél senkit, és ahogy idősödik az ember, a bőre fakóvá válik és veszít frissességéből. A külsőnket érintő jelentős változások rendszerint 30 éves korunk után érzékelhetőek. Mindamellett, a káros környezeti hatások, az egészségtelen diéta és a stressz is kihat a megjelenésre, ily módon gyorsítva az öregedési folyamatot és tovább bonyolítva a korábban fennálló problémákat.

 • A szaruréteg keményedése. A bőr bazális rétegének vastagsága csökken, ami a bőr szárazságát és érdes megjelenését eredményezi;
 • A kollagén és elasztin termelés megcsappan, így a bőr veszít rugalmasságából;
 • Az izomtónus eltűnik, ami az arc körvonalának torzulását okozza.

40 éves korunk elérése után elmélyült orr-ajak redő, szemhéj bőrkeményedés, nyaki ráncok és – túlsúly esetén – toka képződik.

Nincs szükség tovább firtatni az öregedés rettentő hatásait. Az idő előrehaladtával senki sem fiatalodik. Mindazonáltal, a megfelelő bőrápolás és néhány szabályhoz való alkalmazkodás távol tarthatja az öregedés undok jeleit. A legfontosabb teendőnk, hogy ne söpörjük szőnyeg alá a problémát.

megvesz Goji Cream

A Goji Cream használatának hatása. Vásárlók visszajelzései

Más emberek tapasztalatai segíthetnek eldönteni, hogy ez a gyógyhatású készítmény hatékony megoldást kínál-e majd az Ön problémájára is.

Sára, 49

A minap váltam nagymamává, de ez nem jelenti azt, hogy hátradőlhetek és fittyet hányhatok a külsőmre. A Goji Cream már régóta állandó lakója a neszesszeremnek és beköltözése óta állandó nappali krémként használom. Szemmel láthatóan kivirulok tőle, eltűnteti a szarkalábakat és üdévé varázsolja az arcbőröm. Az egyedüli hátránya az ára. Temérdek szépségápolási terméket vásárolhat ebből a pénzből, de erősem kétlem, hogy hatásosak lesznek. A minőségért szívesen fizetek.

Vanessza, 35

Sosem voltam a külsőm megszállottja, viszont a kor egy olyan tényező, amit nem hagyhatok figyelmen kívül. Reggel, mikor tükörbe néztem az orrom körül kialakuló ráncokra lettem figyelmes. Ettől bepánikoltam. Rájöttem, hogy képtelen vagyok megbékélni velük. Próbáltam alternatív gyógymódok segítségével fiatalító maszkokat alkalmazni, de a többségük vagy túl sok időt emésztett fel, vagy túl gusztustalan volt. A „szépségért szenvedni kell” állítás rám különösen igaznak bizonyult. Az egyik barátom mesélt a Hendel’s Garden-féle fiatalító Goji Cream-ről. Valósággal megmentett. Egy hónapnyi használat után bőröm visszanyerte bársonyosságát. Az összes ránc eltűnt az arcomról!

Ráhel, 53

Éveken keresztül hosszú műszakokat dolgoztam végig a napon. Az első ráncaim 25 éves koromban jelentek meg, de nem igazán foglalkoztam velük. Mostanában, azonban arra lettem figyelmes, hogy az arcom körvonalai torzulni kezdtek. A Goji Cream-et a lányom ajándékozta nekem, mert azt szerette volna, hogy visszanyerjem korábbi szépségemet. Képzeljék, a kívánsága valóra vált! A krém segítségével az arcbőröm plasztikai műtétek nélkül is feszes lett.

Hogyan alkalmazzuk a Goji Cream-et?

Amennyiben megvásárolja ezt a kozmetikai terméket, szükségszerű, hogy elolvassa és megpróbálja betartani a használati utasításokat. Emellett a krém alkalmazására vonatkozóan is talál javaslatokat, melyek általánosságban minden más arckrémre is érvényesek.

 1. Ne használja az arckrémet kevesebb, mint 30 perccel azelőtt, hogy elhagyná otthonát;
 2. Végeztessen allergiatesztet;
 3. Bőrtípusának megfelelő terméket válasszon. Bőre lehet száraz, zsíros vagy a kettő együtt;
 4. Sminktől és kosztól megtisztított bőrfelületen alkalmazza az arckrémet.

A Goji Cream napi egyszeri használata javallott, bármely Önnek megfelelő időpontban. Használhatja a krémet alapozóként vagy éjszakai krémként.

előtt és után

Goji Cream használati útmutató

 1. Tisztítsa meg arcbőrét minden kosztól és kozmetikumtól. Minőségi termékeket használjon sminkje eltávolításához. Bőrfrissítő tonik is alkalmazható;
 2. Gyengéd, körkörös mozdulatokkal vigye fel arcára a Goji Cream-et az arc masszázs vonalai mentén;
 3. Alkalmazását követően a krém 24 órán keresztül folyamatosan kifejti hatását. A műveletet másnap ismételje meg.

Látható eredmény nagyjából két hét rendszeres használat után figyelhető meg.

Figyelem! Ahhoz, hogy eredeti Hendel’s Garden terméket kapjon, kizárólag a hivatalos weboldalon keresztül vásároljon.

A Goji Cream ára nem üríti ki a pénztárcáját, így a krém bátran válhat jobb kezévé a fiatalságért és szépségért vívott harcban.

megvesz Goji Cream

A bőre újjászületik a Goji Cream segítségével
Rate this post

Akár ez is tetszhet

Válaszolj

Your email address will not be published.