A Green Coffee-s átváltozásom

Sziasztok! Zsani vagyok, 25 éves, és az életem egyszerűen fantasztikus! Sajnos, ez nem mindig volt így. Engedjétek meg, hogy elmeséljem a történetem, hátha a tapasztalataim másnak is segíthetnek.

hatékony fogyás

A szomorú kezdetek

Csecsemőkoromban, kövér kislány voltam. Ez persze az elején nagyon aranyos, és sokakat megmosolyogtató, de ahogy telik az idő, súlyos probléma lehet.

Később, a pubertáskorban sem tűnt el a „kerekségem”. Elkezdtem aggódni a testem miatt (a szüleimmel egyetemben), és persze mondanom sem kell, hogy az iskola kész pokol volt, a gyerekek nagyon gonoszak tudnak lenni. Állandóan csúfoltak és piszkáltak. A stressz annyira kihatott az életemre, hogy már tanulni sem tudtam rendesen, csak az evés volt az egyetlen boldogságom. Igen, tudom, hogy valószínűleg a csoki, az olajos magok és a chips nem sokat segített a problémámon, de legalább jobban éreztem tőlük magam. Hát, így telt el a tinédzserkorom.

Ezután, eljött az egyetem ideje, de semmi sem változott – továbbra sem voltak barátaim, borzasztóan befelé forduló és visszahúzódó voltam. Természetesen, azért már több eszem volt, ezért tudtam, hogy az életem nem fog hirtelen megváltozni attól, hogy egész nap csak ülök és tömöm a fejem.

A kínszenvedéseim

Így hát, eljött a cselekvés ideje. Ekkortájt, olyan 87 kg körül járt a súlyom – tudtam, hogy nem voltam túl szép látvány, különösen, mert 162 cm magas voltam. Másokhoz hasonlóan, először én is a diétákkal kínoztam magam; végleg lemondtam a csokiról, a sütizésről, a fincsi kekszekről és a jégkrémekről – oda volt a boldogságom. Mindenféle különböző étrendet kipróbáltam, köztük

 1. az 5:2-es diétát;
 2. a Dukan diétát;
 3. egy paleo étrendet;
 4. az új Atkins diétát;
 5. és a lúgosítást is.

Igen, ezeket mind tényleg kipróbáltam. Habár, valamennyi eredményt ugyan sikerült velük elérnem, az közel sem volt elég. A koplalással általában 5-8 kilót tudtam leadni, de miután végeztem, az extra kilók megint visszatértek. Tudjátok, szinte lehetetlen mindig betartani a diétákat. Legalábbis, nekem az volt. Annyira elszomorító az egész – egyszerűen nem ehetjük azt, amit szeretünk, ráadásul a különféle hülye kajákból meg van adva, hogy mennyit kell megennünk. Semmi másra nem marad időnk, és közben egész nap a finomságok járnak az eszünkbe, amiktől meg megéhezünk. Igazi 22-es csapdája, ugye?

Green Coffee

Így, körülbelül a harmadik diétám kipróbálása közben rájöttem, hogy ez nem elég, edzenem is kell az eredmények eléréséhez. Mondanom sem kell, nem voltam oda a sportokért. Különösen, mert a túlsúly és az edzés nem igazán jó párosítás. Az aktív edzés szóba sem jöhetett, mert a testem, különösen a szívem, nem bírta. Egyedül a sétálás maradt, szóval elkezdtem gyalog járni az óráimra, illetve hétvégén a parkba. Ez egész kellemes volt, a friss levegőn sokat tudtam gondolkodni, és nem volt a közelemben semmilyen kaja sem.

Viszont szinte semmit sem fogytam!

Nagyon magamba zuhantam. Akkoriban azon gondolkoztam, hogy jó lenne már megházasodni és saját családot alapítani, de természetesen, senkinek sem kellettem. A fiatal srácokat először a külcsín fogja meg, a személyiség csak ezután következik. Hát, senki sem várta meg azt, hogy megismerhessen – a tokám, a hatalmas hasam és a vastag lábaim minden férjjelöltet elijesztettek. A szüleim és én is nagyon elkeseredettek voltunk.

megvesz Green Coffee

Az utolsó mentsváram

Teltek-múltak felettem az évek, és a fiatalságomat egy olyan harcra pocsékoltam el, amelyben nem nyerhettem. Miután minden lehetőséget kimerítettem, úgy gondoltam, nincs mit vesztenem, ezért különféle fogyasztó tablettákat és étrend-kiegészítőket akartam venni. Ez volt az utolsó esélyem, hiszen tisztában voltam vele, ezek a vegyi anyagokból álló készítmények mennyire károsak tudnak lenni az egészségemre.

Alapos kutatásba kezdtem az interneten, rengeteg infót, visszajelzést és ajánlást olvastam el, már lassan a fejem is belefájdult a sok tudnivalóba! Mindent összegezve, egy termék emelkedett ki a tömegből, ez volt a Green Coffee. Kíváncsiak vagytok, hogy miért?

 • Az egész teljesen természetes – nincsenek benne káros vegyületek, csak természetes kávébab kivonat;
 • Könnyen használható – elég egyetlen kapszulából italt készíteni az étkezések előtt. A használati utasítások senkit sem tudnak összezavarni;
 • Nincsenek étrendbeli korlátozások – azt ehetünk, amit csak akarunk, hiszen nem számít;
 • Nagyon olcsón megszerezhető.

Minden előnyét figyelembe véve, úgy döntöttem, kipróbálom a Green Coffee-t. Nem volt mit vesztenem, és a termék egyébként se okozhatott mellékhatásokat, legfeljebb csak nem változott volna semmi.

előtt és után

Az álmaim végre valóra váltak!

A Green Coffee megrendelése nagyon könnyű volt, csak felléptem a hivatalos weboldalra (nem akartam hamisítványba futni), kitöltöttem a megrendelési űrlapokat, majd vártam a csomag kiszállítását, amely pár nap alatt meg is volt (4 vagy 5 nap telt el, ha jól emlékszem). Külön előny, hogy csak az átvétel után kellett fizetni, szóval a banki adataink sincsenek veszélyeztetve.

Az ital nagyon egyszerűen elkészíthető, naponta kétszer csináltam egy adaggal és ittam a szokásos kávém helyett. Az illata és az íze teljesen elfogadható volt.

Szóval,

 • az első héten 4 kilót adtam le;
 • a másodikon – 6-ot;
 • végül, a harmadikon – 5-öt.

Teljesen meg voltam döbbenve! Egyetlen diéta sem volt még ennyire hatásos! 15 kilót dobtam le csupán 3 hét alatt! Először el sem hittem, hogy mi történt, de a tükör nem hazudik!

Természetesen, továbbra is folytattam a Green Coffee ivását (semmi sem tudott megállítani!), és a súlyom stabilan csökkent. Végül, 57 kg-ra fogytam. Így igaz, 57 kilóra! Mindezt borzasztó diéták és fárasztó edzések nélkül. Többé nem faltam fel mindent magam körül, megszűnt az állandó falánkságom. Lehet, ez is a Green Coffee hatása, de azt is el tudom képzelni, hogy már nem volt szükségem ilyen boldogságpótlásra. Azóta is rendszeresen járok sétálni, mert annyira jó érzés a szabad levegőn lenni.

Ó, és még egy dolog. Tegnap az apukám mesélte, hogy az egyik ismerősének a fia odament hozzá megkérdezni, hogy vajon megkérhetné-e a kezem!

Hát, így változott meg teljesen és (nem olyan) könnyedén az életem.

Hogy miért meséltem el mindezt? Mert segíteni szeretnék, akinek csak tudok. Már világos, hogy nem kell a túlsúly miatt szenvednünk és kínoznunk magunkat – elég csak rendszeresen inni a Green Coffee zöld kávéból, és az életünk ismét boldog lesz!

megvesz Green Coffee

A Green Coffee-s átváltozásom
Rate this post

Akár ez is tetszhet

Válaszolj

Your email address will not be published.