Bliss hair home system: hollywoodi hajápolás otthon

Eltöprengett már azon, hogy vajon a színésznőknek és a modelleknek miért olyan egészséges és csillogó haja, a vég nélküli festések, elszíntelenedések, dauerolások, hajegyenesítések és más „káros” kezelések ellenére? Miközben az átlagos nők akár egész életükre is képesek tönkretenni a hajukat azzal, ha barnáról szőkére festik át. Mi lehet a titkuk?

A „titok” nem más, mint a Bliss hair home system. Ez egy olyan hajpakolás, mely értékes olajokat tartalmaz és már az első alkalmazást követően képes újjáéleszteni a hajat.

Ez a készítmény olyannyira népszerű a Hollywoodban, hogy a mozisztárok és az énekesek már meg sem említik a turnéjuk igénylistáján. A Bliss hairnek bármilyen körülmények között magától értetődően ott kell lennie bekészítve a fürdőszobában.

Megnöveszti és megerősíti a hajat

A hajpakolás hasznos tulajdonságai

 1. Javítja a haj általános állapotát. Rendszeres használatával a haj sűrűbbé, egészségesebbé, puhábbá és kezelhetőbbé válik.
 2. Felgyorsítja a hajnövekedést. Az átlagos haj egy hónap alatt körülbelül 1 cm-t nő. A hajpakolás segítségével ez akár 5-6 cm is lehet.
 3. Helyreállítja a gyakori festéstől és formázástól károsodott haj szerkezetét.
 4. Új haj jelenik meg, javul a haj sűrűsége.
 5. „Ragyogó” fényt kap a haj.
 6. Megszünteti a töredezettséget, szárazságot és a megtört hajvégeket.
 7. Értékes és létfontosságú nyomelemekkel táplálja a hajat.
 8. Eltűnik a korpa.

A statisztikák szerint a magyar nők 70%-ának van valamilyen problémája a hajával. A már jól ismert kockázati tényezők mellett a károsodás okozói közé sorolhatók a szélsőséges éghajlati viszonyok, a rossz minőségű, klórozott csapvíz, a helytelen táplálkozás, a rossz minőségű tápanyagok bevitele, valamint a magas stressz szint. Mostantól azonban a Bliss hair home systemnek köszönhetően minden nő a saját haja ura lehet – ahogy az egy samponreklámban is szerepel!

megvesz Bliss hair

A Bliss hair home system hajpakolás összetevői

Argánolaj – ezidáig a leghatékonyabb haj helyreállító módszer. Tiszta formában rendkívül ritkán fordul elő és nagyon drága. Az olajat a Föld egyetlen egy pontján képesek csak kinyerni – Marokkóban. Képes minden egyes hajszálba mélyen behatolni, ezáltal pedig ragyogó fényűvé és élettelivé varázsolja őket. A Bliss hair hajpakolás intenzíven helyreállítja és táplálja a hajat, megszünteti a szárazságát és a töredezettségét. Újra élettelivé varázsolja a természetes hajszínt.

Lenmagolaj – a legtöbb vitamint és haj számára értékes anyagot tartalmazza. A hajpakolás fényessé, erőssé varázsolja a hajtincseket, megakadályozza a hajhullást és minden egyes hajszál életciklusát meghosszabbítja. Emellett a lenmagolaj felgyorsítja a hajnövekedést.

Oenothera és feketebors illóolaja – Megvédi a hajat a káros környezeti hatásoktól: szennyezett levegő, cigarettafüst, durva összetevők, festékek, hajformázó termékek… stb.

Bliss hair home system

Kiknek ajánljuk ezt a készítményt?

 1. Azok számára, akiknek a haja a gyakori festés, formázás, az egészségtelen életmód, terhesség, stressz… stb. miatt elvesztette már a természetes szépségét.
 2. Azoknak a nőknek, akik eddig sikertelenül igyekeztek megnöveszteni a hajukat.
 3. Kopaszodásra hajlamos férfiaknak.
 4. Problémás (töredezett, kiszáradt, korpás… stb.) hajjal rendelkezőknek.
 5. Olyanoknak, akiknek fakó a hajszínük és nem szeretnék befesteni.
 6. Nőknek és férfiaknak is egyaránt megelőző jelleggel.

Zsíros hajjal rendelkezők számára magas olajtartalma miatt sajnos nem ajánlott a készítmény.

A Bliss hair home system hajpakolás előnyei

 1. Természetes összetétel.
 2. Látható eredmények már az első alkalmazás után.
 3. Mélyen behatol a szőrtüszőkbe.
 4. A Bliss hair ára alacsony.
 5. Hosszantartó hatást produkál.
 6. A Bliss hair alkalmazása alatt szabadon festhető, bebodorítható és kiegyenesíthető a haj. Ezen eljárások negatív hatásait nullára redukálja. Ugyanakkor továbbra sem ajánlott túlzásba vinni hajformázást.

Bliss hair home system: hol kapható?

A hajpakolás nem kapható hagyományos üzletekben és szépségszalonokban. A Bliss hairt kizárólag a gyártó weboldalán (link a weboldalhoz) lehet megvásárolni.

megvesz Bliss hair

Bliss hair home system: hollywoodi hajápolás otthon
2.3 (46.67%) 3 votes

Akár ez is tetszhet

Válaszolj

Your email address will not be published.