Expert Bust – gyönyörű mellek, kortól függetlenül!

Pazar, feszes, kemény keblek – ez minden nő álma, illetve a férfi figyelem felkeltésének legfőbb eszköze. Sajnos azonban, az ideális mellek csak keveseknek adatnak meg. A genetikai örökletesség, a terhesség, a szoptatás, az életkor és a zárt ruházat hordása mind képesek az emlőmirigyek eldeformálására, a szépségük károsítására.

A statisztikák szerint, a nők 86%-a szeretne változtatni a melleik méretén vagy formáján. Eközben, a férfiak 83%-a imádja a hatalmas, feszes, C-s és D-s melleket.

Napjainkban, csupán 3 igazi módszerrel szépíthetjük meg a melleink:

Plasztikai műtétek: Ez egy hatékony opció, amely sajnos rendkívüli fájdalmakkal, költségekkel és szövődményekkel jár;

Edzőtermi edzés: A nyilvánvaló egészségügyi előnyöktől eltekintve, látható eredményekre csupán 2-3 év alatt tehetünk szert. Ráadásul, a fizikai edzéssel nem tudjuk jelentősen megnagyobbítani a melleinket, vagy korrigálni azok alakját a szülés és a hosszú szoptatás után;

Expert Bust: Ez egy fájdalommentes és biztonságos módszer, amellyel könnyedén 1-2 mérettel nagyobb keblekre tehetünk szert, megszüntethetjük a születés utáni vagy az öregedésből származó megereszkedést – ez a termék a plasztikai műtétek egyetlen igazi alternatívája.

expert bust

 

Kiknek és mikor ajánlott az Expert Bust?

Az Expert Bust tökéletes választás az alábbi esetekben:

A kis mellekkel rendelkező hölgyek dekoltázsának megnövelésére;

A terhesség vagy a szülés utáni formavesztés korrigálására;

Az életkorból eredő méret-, illetve formaváltozás helyreállítására;

Mindazok számára, akik nagyobb, teltebb és szexibb melleket akarnak.

A krém összetétele:

Deoxymiroestrol – a természetes mellnagyobbítás egyik legerősebb nem hormonális eredetű összetevője. A 20. században klinikai vizsgálatokkal igazolták a deoxymiroestrol biztonságos használhatóságát, illetve az alkotóelem a mellek egészségére gyakorolt pozitív hatását.

Pueraria Mirifica gyökér kivonat – Egy délkelet-ázsiai gyógynövény, amely egészségesen és természetesen állítja helyre a mellbőr feszességét. Az ázsiai hölgyek régóta híresek hosszú életükről, számtalan gyermekükről, „örökké” kitartó szépségükről, illetve buja, formás alakjukról.

Rózsa illóolaj – Hidratálja a bőrt, eltávolítja a növési csíkokat és megelőzi azok újbóli kialakulását, illetve megakadályozza a mellek szülésből eredő megereszkedését.

A termék gyengéd, nem zsíros állagú, az illata kellemes. A készítmény összetétele nem irritálja a bőrt, allergiás reakciók kiváltásától mentes, és nem borítja fel a hormonháztartást.

megvesz Expert Bust

Hogyan használható az Expert Bust?

A krém könnyedén alkalmazható – ez az Expert Bust egyik legfőbb előnye. A vásárlói visszajelzések alapján, a várt eredmény 1-2 hónap alatt elérhető.

A dekoltázs megnövesztéséhez és megemeléséhez, naponta kétszer, 5-10 percig masszírozzuk bele a krémet a melleinkbe, tiszta bőrre, amíg a termék teljesen fel nem szívódik.

Az eredmények:

Rendszeres használattal, a termék 1 hónap alatt az alábbi hatásokat biztosítja:

1-2 kosármérettel nagyobbá változtatja a melleket

Kerekké, feszessé és szebbé varázsolja a kebleket

Helyreállítja a mell formáját a szülés után

Táplálja és hidratálja a bőrt, illetve javítja a feszességet

Eltünteti a növési csíkokat és a ráncokat

Meggátolja a mell korai öregedését

Megakadályozza a rosszindulatú melldaganatok kialakulását

Az első eredmények (kisebb méretbeli növekedés, a bőr selymessé és puhává változása) már 1-3 hét elteltével érezhetők.

MÉRETES EREDMÉNY!

Expert Bust: hogyan rendelhető meg a termék?

Sokakban felmerül, hol vásárolható meg az Expert Bust? A készítmény kizárólag EGYETLEN HELYRŐL megrendelhető – a gyártó hivatalos weboldaláról.

ÓVAKODJUNK A HAMISÍTVÁNYOKTÓL!!! A krém elképesztő hatékonyságának, illetve az Egészségügyi Világszervezet (WHO) jóváhagyásának híre hamar elterjedt a piacon, ezért a csalók gyorsan lecsaptak a lehetőségre – sokan olcsóbb áron kínálják eladásra az Expert Bust krémnek feltűntetett hamisítványuk. Ha szerencsések vagyunk, akkor ezek a másolatok semmilyen hatást nem nyújtanak, de a káros termékek a legrosszabb esetekben súlyos sérüléseket is okozhatnak.

Ezért különösen fontos, hogy az eredeti Expert Bust-ot kizárólag hivatalos értékesítőtől vásároljuk meg. Csak a bizonyítottan eredeti készítmény képes plasztikai műtétek és borzalmas fizikai edzés nélkül feszessé és szexivé varázsolni a dekoltázsunk.

megvesz Expert Bust

Akár ez is tetszhet

Válaszolj

Your email address will not be published.