Fungaxim krém a láb tisztán tartáságáért és egészségéért

A gombás fertőzés a legelterjedtebb megnevezése a mycosis-nak, azaz a bőr gombák általi megfertőződésének.

egészséges és szép lábak

 

Sokan nincsenek tudatában a köröm és a láb gombás fertőzésének kockázataival. Ez a betegség azonban jelentősen megzavarhatja az ember életét. Amellett, hogy kevésbé vonzó megjelenéssel és sok kellemetlenséggel jár, az elhanyagolt mycosis komplikációkat, a belső szervek rendellenes működését okozhatja, és akár halálhoz is vezethet. Természetesen az ilyen állapotok ritkán fordulnak elő, főleg, ha a beteg képes megakadályozni ezek kialakulását.

A Fungaxim újfajta gyógyír külső használatra, ami felveszi a harcot a láb gombás fertőzésével és annak külső megnyilvánulásaival: a kellemetlen szaggal és a viszketéssel. A krém ugyanakkor gondozza a láb bőrét és lágyító hatása is van.

A Fungaxim a láb és köröm különböző eredetű gombás fertőzése (mycosis) ellen ajánlott. A termék számos tesztelésen ment át, minőségi tanúsítvánnyal és az Eurázsiai Unió megfelelőségi tanúsításával (EAC) rendelkezik.

Hatékonyság Fungaxim: vásároljon egy krémet, vagy kezeltesse magát hagyományos módszerekkel.

Még a 21. században is sokan használnak hagyományos gyógymódokat a gombás fertőzések kezelésére. Ezek a módszerek a megfizethetőségük és költségkímélő voltuk miatt népszerűek, de természetesen nem vehetik fel a versenyt a professzionális antifungális szerekkel, mint a Fungaxim.

Legyen tudatában, hogy semmilyen esetben nem alkalmazhat öngyógyítást. Ismerje fel, ha egyszerű gombafertőzése van, akkor is meg kell határozni a fertőzést okozó gombafajtát: ezeknek rengeteg fajtája van, mindre speciális kezelés szükséges, amit csak képzett szakember. írhat fel.

Bárkinek lehet gombafertőzése: a betegség rendkívül fertőző, és a gombaspórák, még a szélsőségesen forró vagy hideg körülményeket is túlélik. A bőrgombák viszont jobban érzik magukat meleg és magas páratartalmú
helységekben, például úszómedencékben, szaunákban, stb.

megvesz Fungaxim

Kiknek nyújt segítséget gombás fertőzés ellen a Fungaxim?

Fungaxim

A gombás fertőzésnek mindig van okozója: a fertőzésnek mindig van forrása. A probléma abban rejlik, hogy bárhol megfertőződhetünk. Gyakran előfordul, hogy a mikológiai betegséggel rendelkezők nincsenek tudatában a fertőzött állapotuknak, ugyanis a fertőzés tünetei csak az immunrendszer gyengülése esetén jelennek meg. A gombafertőzésre a következő tünetek hívják fel a figyelmet:

 • viszketés,
 • vörös foltok,
 • a bőr vagy a köröm színének elváltozása,
 • és hámlás.

A bőrgombák bármely testrészt megfertőzhetik, de leggyakrabban a láb bőrének és a lábujjkörmök fertőzését okozzák. Legyengült immunrendszerrel rendelkező személy esetében rövid ideig tartó, gombaspórás felülettel való érintkezés is elegendő a megfertőződéshez.

Megelőzés Folyamatosan erősíteni kell az immunrendszert, illetve a nyilvános medencék és szaunák biztonsági előírásait mindig be kell tartani. Szintén javasoljuk a láb tisztasági szabályainak betartását: rendszeresen váltson zoknit és viseljen száraz cipőt.

Összetétel Fungaxim. Hol lehet beszerezni a krémet?

A krém hatékony összetételét természetes illóolajok, vitaminok és klimbazol keverékéből alakították ki. Ezeknek az összetevőknek a kombinációja erőteljes gombaellenes hatást fejt ki, elősegíti mind a kezelést, mind pedig, a fertőzés megelőzését. A Fungaxim krém összetevői a következők:

CLIMBAZOL.
Megakadályozza a gombák növekedését, megszünteti a viszketést, valamint
megelőzi az újabb fertőzést.

Farnesol.
Megakadályozza a gombák növekedését, megszünteti a kellemetlen szagot.

E VITAMIN
. Hidratálja a bőrt és lágyító hatása van.

MENTA
ILLÓOLAJ. Megszünteti a viszketést, hűsítő hatása van, enyhíti a gyulladást és
kellemes illatot biztosít.

A Fungaxim nem minden fertőzés ellenszere, de hatékonyan gyógyítja a például a Candida-, a Trichophytum-, am Pitirosporum és a Microsporum-fertőzéseket.

Ez a termék gyógyszertárban nem kapható, viszont erre a linkre kattintva megrendelheti, és a rendelését házhoz szállítjuk.

A krém komplex módon fejti ki hatását, gyógyír a mycosis okozta fő problémákra:

 • elpusztítja a gombákat,
 • megszünteti a viszketést,
 • megakadályozza a mycosis ismételt előfordulását,
 • eltávolítja a hámpikkelyeket
 • és megszünteti a kellemetlen szagot.

megvesz Fungaxim

A Fungaxim használati utasítása

Megszabadulni a gomba könnyen!

A krém otthoni használata különösebb szakismeretet nem igényel. Egyszerűen kenje a száraz bőrfelület fertőzött és egészséges szövetrészére a terméket. Ezután addig dörzsölje, amíg az teljesen felszívódik. Ne öblítse le! Ismételje meg az eljárást naponta kétszer.

A krém használata kombinálható egyéb, mycosis elleni módszerekkel is. A termék használata csak a higiéniai eljárások elvégzését követően, az érintett terület törülközővel történő szárazra törlése után javasolt.

Azösszetevők hatékonysága és a gyógyulási folyamat gyorsasága közvetlenül a súlyosságától és a termék utasításainak megfelelő helyes használatától függenek.

Ellenjavallatok a Fungaxim krémmel kapcsolatban

A lábra alkalmazható krém csak természetes összetevőket tartalmaz, melyek gyengéd hatással vannak a bőrre, és a legtöbb beteg esetében kockázatmentes. Néha előfordul, hogy valaki érzékeny a készítmény valamely összetevőjére.

Ebből kifolyólag a használatát megelőzően meg kell ismernie a krém összetételét.

Az egyedi allergiás eseteket kivéve nincs ellenjavallat a Fungaxim haszálatával kapcsolatban.

A gombás fertőzés problémáját nem szabad alábecsülni. A betegség bárkit megfertőzhet, viszont bizonyos típusú gombás fertőzések elkapása a nők esetében gyakoribb. A bőrgyógyászati betegségek nagy gondot jelentenek a gyermekek és a legyengült immunrendszerrel rendelkezők számára, különösen a hideg évszakokban.

A Fungaxim használata azok számára szükséges, akik gombás fertőzésre hajlamosak.
A kockázatoknak kitett csoport magába foglalja azokat az állattulajdonosokat, akik elhanyagolják a megelőző vakcinák beadatását. Természetesen lehetetlen teljesen sterillé tenni a környezetünket, de megvédhetjük magunk és szeretteinket a Fungaxim, használatával amelyről számos vélemény olvasható különböző webhelyeken.

Használjon Fungaxim krémet a bőre védelmére.

megvesz Fungaxim

Fungaxim krém a láb tisztán tartáságáért és egészségéért
3.6 (72.31%) 13 votes

Akár ez is tetszhet

4 Comments

 1. Farkas Petra says

  Azt hiszem, lemaradtam valamiről. Hol tudom megvásárolni ezt a terméket?
  0  0
 2. Pál Inez says

  Petra, az előző hozzászólások között is megtalálhatod a linket, de Csenge is kitette a cikk végére! Ez a hivatalos weboldala a Fungaxim-nek
  3  0
 3. Török Dóra says

  Én is a Fungaxim-et használtam a gombás fertőzésem ellen, de újra meg fogom rendelni, hogy kézkrémnek is használhassam. Eddig nem volt olyan krém, ami olyan eredményt biztosított volna, mint a Fungaxim. A kezeim nagyon puhák és simák lettek, pont ahogy azt Csenge is ígérte.
  2  0
 4. Király Evelin says

  Csak is a Fungaxim-mel tudtam eredményeket elérni, semmi más nem segített. 9 napja használom a terméket, és már meg is rendeltem a weboldalról a következő adagot. Sikerült örökre megfeledkeznem a gombás fertőzésről!
  3  1

Válaszolj

Your email address will not be published.