Iron Gel – pénisznagyobbítás és stabil erekció csupán 2 hét alatt

Nem a méret a lényeg? Hazugság! Ezt csak a körülbelül a férfiak fele találta ki, akik kisebbrendűségi komplexusban szenvednek. Valójában egy nőt meglehetősen nehéz kis pénisszel kielégíteni. A legragyogóbb és legteljesebb orgazmusokat olyan férfiak képesek előidézni a nőknél, akik nagy és kemény 15-25 cm hosszú pénisszel rendelkeznek.

Statisztikailag a férfiak 50%-át foglalkoztatja a péniszmérete. Ha ennek mérete átlag alatti, az problémákat okozhat a szexuális életben. Mellesleg önbizalomvesztéshez is vezethet, ami negatívan befolyásolhatja egy férfi kommunikációs képességeit és karrierjét.

Egészen napjainkig azt hitték, hogy a férfi genetikai háttere határozza meg a pénisze méretét, ami azt jelenti, hogy a jó öreg természet adományozta azt a férfinak és az idők végezetéig ilyen is marad, hacsak nem alkalmaznak rajta műtéti beavatkozást. Csak a kora XXI. században sikerült tudósoknak kifejlesztenie egy olyan pénisznagyobbító módszert, amely nem igényel operációt. A neve Iron Gel krém.

Erős hatású termék

A gyógykészítmény leírása

Az Iron Gel a pénisz fiziológiai megnagyobbítására és az erekció fokozására használható gyógykészítmény.

Az Iron Gel hatásának köszönhetően a pénisznek nem csak a hossza, hanem az átmérője is megnő. Emellett a gyógykészítmény sikeresen kezeli a merevedési zavart és javítja a pénisz érzékenységét.

Hogyan működik az Iron Gel?

Elsődlegesen a pénisz üreges (barlangos) testei felelősek a péniszt méretéért. Minél szélesebbek és nyúlékonyabbak az üregek, annál hosszabb lesz a pénisz és annál ragyogóbbá válik az érzékelés a szexuális közösülés alatt.

Az Iron Gel összetevői az üregek falaiba behatolva javítják a nyúlékonyságot, és ezáltal merevedéskor a többszörös szélességükre lesznek képesek kitágulni. Ennek eredményeképpen a pénisz mérete megnő. Idővel a maximális méret állandóvá válik, és az elkövetkezendő években még sokáig az marad.

megvesz Iron Gel

Az Iron Gel összetétele

 • Bogáncs kivonat. Javítja vérkeringést és serkenti a tesztoszteron termelést. Emellett elősegíti a természetes és biztonságos pénisznövekedést;
 • Perui maca kivonat. Stimulálja a prosztata működését és megnöveli az aktív spermiumok számát. Olyan vitaminokat és egészséges mikroelemeket tartalmaz, melyek elengedhetetlenül szükségesek a férfiúi egészséghez és a férfi szervezetéhez napi működése során;
 • Zuzmó kivonat. Ellazítja és kisimítja a pénisz izmait, javítja barlangos testek vérellátását és nyúlékonyságát. Emellett a segítségével az üregek maximálisra képesek megnyúlni;
 • Püspöksüveg kivonat. Tulajdonságai révén kitágítja az ereket, javítja az erekciót és megakadályozza a potencia-problémákat. Ráadásul serkenti a szerotonin, tesztoszteron és noradrenalin – azaz a férfiak szexuális egészségéért felelős hormonok termelődését;
 • Kiegészítő összetevők, melyek elősegítik azt, hogy azt alkotóelemek maximálisan mélyre hatoljanak a péniszbe.

Alkalmazás

Iron Gel

A vásárlói visszajelzések alapján, a siker 50%-ért az Iron Gel megfelelő alkalmazása felelős.

Miután megvásárolja az Iron Gelt az online üzletben, és mielőtt használja, végezzen el magán allergiás tesztet. Helyezzen kevés mennyiségű krémet a könyökére, és várjon 30 percig. Ha ez idő alatt nem tapasztal szúró fájdalmat, viszketést, irritációt, illetve egyéb kellemetlen tünetet, nyugodt lélekkel használhatja az Iron Gelt.

 • Mossa meg a péniszét alaposan, majd szállítsanak egy törölközővel;
 • Állítsa fel a péniszét úgy, hogy merev legyen. Ez feltétlenül szükséges!
 • Helyezzen kevés krémet pénisze hegyére;
 • Kenje el a krémet a teljes felszínen és gyengéd masszírozó mozdulatokkal egyengesse el a tövétől a pénisz makkjáig;
 • További 10-15 percen át, vagy akár hosszabb ideig, dörzsölje be az Iron Gelt, míg teljesen fel nem szívódik;
 • Ha teheti, a krém használatát követően azonnal kezdeményezzen szexuális közösülést.

Naponta egyszer ismételje meg az eljárást. Ezt ajánlott esténként megtenni.

Az Iron Gel hatékonysága

 1. hét: Javul az erekció. Az ejakuláció a szokottnál későbbi időpontban következik be;
 2. hét: az erekció stabilabbá és tartósabbá válik. Az első két hét elteltével a pénisz hosszát és átmérőjét tekintve is egyaránt körülbelül két és fél cm-t nő;
 3. hét: A pénisznek nemcsak a mérete, hanem az alakja is megváltozik, anatómiailag korrektté válik. A szex minősége a 70%-kal javul. Az érzések elmélyültebbé válnak, az orgazmus pedig ragyogóbb lesz.
 4. hét: A pénisz maximum 5-7 cm-t nő. Merevedési zavar esélye nullára csökken.

megvesz Iron Gel

Ellenjavallatok

– Az összetevőkkel szemben tanúsított egyéni intolerancia;

– Nyálkahártya imitáció (a partneréét is beleértve).

Kérjük, de feledje, hogy az Iron Gel NEM FOGAMZÁSGÁTLÓ ÉS NEM VÉD MEG A SZEXUÁLIS ÚTON TERJEDŐ BETEGSÉGEKKEL SZEMBEN.

Az Iron Gel óvszerekkel és síkosítókkal együtt is alkalmazható.

Hol vásárolható meg az Iron Gel?

Az Iron Gel KIZÁRÓLAG a gyártó hivatalos weboldalán vásárolható meg. Hogy miért nem kapható ez a gyógyír más honlapokon? A piacon megjelenő hamisított termékek magas kockázata miatt.

Az eredeti Iron Gel 50%-os kedvezménnyel kizárólag ITT vásárolható meg. Ha más eladónál veszi meg az Iron Gelt, azt nemcsak a pénztárcája bánhatja, hanem az egészégére nézvést is veszélyt jelenthet. Tény, hogy a meghamisított termékek előállítása ellenőrizetlen összetevők és akár veszélyes anyagok (allergének és karcinogének) felhasználásával is történhet.

növeli a potenciát

Hogyan lehet megrendelni az Iron Gelt?

 • Kattintson erre a linkre;
 • Töltse ki az űrlapot;
 • Várjon, amíg az értékesítő telefonon felveszi Önnel kapcsolatot. Ha szükséges, pontosítsa a szállítás és fizetés körülményeit;
 • Vegye át megfelelő időn belül a küldeményt. Az Iron Gel kiszállítása különleges csomagolásban történik, a gyártó és a forgalmazó pedig titoktartási garanciát vállal.

Kizárólag az Iron Gel az egyedüli olyan VALÓDI módszer, melynek segítségével viszonylag rövid időn belül 5-7 cm-el növelhető meg a pénisz mérete.

Csak ajánlani tudjuk!

megvesz Iron Gel

Iron Gel – pénisznagyobbítás és stabil erekció csupán 2 hét alatt
Rate this post

Akár ez is tetszhet

Válaszolj

Your email address will not be published.