Multi Lift: ránctalanító krém a sima és puha bőrért

Az arc sok tekintetben a leghatékonyabb eszközünk. Ez az első dolog, amit az emberek megnéznek. Ironikus módon azonban itt jelennek meg rajtunk először az öregedés jelei. A szemkörnyéki területek különösen érzékenyek ebből a szempontból. A finom bőrt egykettőre ráncok sokasága boríthatja el, feldagadhat és elvesztheti természetes szépségét, öregebbnek mutatva ezzel Önt, mint amilyen valójában. Szemei is fáradtnak és fásultnak tűnhetnek.

Napjainkban valószínűleg a plasztikai sebészet kínálja a leghatásosabb módszert a szem alatti táskák, ráncok, illetve a megereszkedett szemhéj elleni küzdelemhez. Különösen a nők körében, a szemhéjplasztika is rendkívül népszerű manapság.

A szemhéjbőr megfiatalítása elvégezhető orvosi beavatkozások sorának segítésével is. A szemöldök alatti területbe általában Botoxot injekcióznak, a szemhéjat szike segítségével korrigálják a kívánt eredményért, míg az alsó szemhéjakba injekció útján juttatnak hialuronsavat. Kétségtelen, hogy a beavatkozás hatásos. Mindazonáltal, mint minden operáció esetén, itt is sok az ellentmondás. Szerencsére azonban van olyan megoldás is megjelenése tökéletesítésére, ami nem jár sebészeti beavatkozással.

A Multi Lift fiatalító krém segíteni fog Önnek a kor múlása okozta változások elleni hatásos harcban.

Multi Lift: hasznos tanácsok az alkalmazást illetően

Az öregedési folyamatok visszafordíthatatlanok, de a megfelelő bőrápolással anélkül lehetséges az öregedési folyamatok megfékezése, hogy radikális eszközökhöz kellene nyúlnunk.

A Multi Lift krém nagyban különbözik a hagyományos szemkörnyékápoló krémek többségétől. A fő eltérés abban a hatásban mutatkozik meg leginkább, melyet a készítmény a szem környéki bőrön tapasztalható öregedés alábbi jelei ellen fejt ki:

 • Reggelente a szemek alatt található bőrfelület duzzadtnak tűnik, sötét karikák jelennek meg a lélek tükre alatt, és a bőr érzékenynek és vékonynak érződik;
 • Szarkalábak, azaz finom barázdák jelennek meg a szemek sarkát övező bőrfelületen;
 • A bőr vékonynak és száraznak érződik;
 • A bőrfelület fáradtnak és fakónak tűnik, a bőrszín megváltozik.

Amennyiben Ön a fentebb említett problémák közül legalább kettőt tapasztalni vél, akkor itt az ideje cselekedni.

Próbáljon meg eleget aludni és jól beosztani idejét, érdemes egészségesen étkezni, sok vizet inni és a bőr megfelelő ápolása is nagy fontossággal bír.

A szem környékén található bőr nagyon érzékeny. Ezért ez az egyik első terület, amely elszenvedi az öregedés okozta változásokat, és ezért érdemes különös odafigyeléssel kiválasztani a megfelelő szemkörnyékápoló termékeket.

megvesz Multi Lift

A Multi Lift előnyei

A krém habállagú. Az első hatás, amit kifejt, a bőr feszesebbé tétele a szem környékén. Ez a készítmény különleges és forradalmian új összetételének köszönhetően lehetséges, amely magában foglal különféle oligopeptideket és egy speciális összetevő-komplexet, mely serkenti a sejtek megújulását.

A második cél a szemhéjak ereszkedettségének csökkentése, a bőr megemelése. A Multi Lift ebben az esetben egy valóságos csodával ér fel: csupán 15 perc is elég, hogy jelentősen feszesebbé váljanak a szemhéjak és elkezdjenek kisimulni a szarkalábak.

Ezt a hatást klinikai tesztek igazolják. Az argán olaj és a fenyők tűleveléből nyert kivonat serkenti a mikrokeringést és óvja a szemeket övező érzékeny bőrfelületet.

A szem alatti sötét karikák egy másik probléma, amellyel könnyű szerrel bánik el az új krém. A Multi Lift kivonja a bőrből azokat az anyagokat, melyek a szem alatt megjelenő sötét karikák kialakulásáért felelősek, ragyogóbbá teszi a szemhéjakat és újjá varázsolja szemeit. A gyártó ígérete szerint hat hét használatot követően a duzzadtság és a ráncok eltűnnek, a bőr tartása javul és ereszkedettsége csökken, akárcsak egy műtéti beavatkozás után. Egy hasznos tanács: ne mulassza el a szemöldökök között is alkalmazni a krémet. A szakértők azt ígérik, hogy a szemöldökök között található függőleges gyűrődések és barázdák már a krém négyheti használata után jelentősen csökkennek. Íme egy hasznos trükk: ajánlott a terméket hűtőben tárolni. Talán már ezelőtt is hallott erről, és mi oka is lenne figyelmen kívül hagyni, ha a szépségszakértők szerint a hűtőben való tárolás észrevehetően növeli a krém hatásosságát. Az alkalmazás módja a következő: először az alsó és felső szemhéjakra vigye fel a hab állagú krémet. Mindig a szem belső sarkától a külső felé haladva kezdje el felvinni a krémet. A szarkalábak kisimításához a szem külső sarkától a halánték felé haladva oszlassa el a készítményt. Ezt követően vigye fel az ápoló krémet a következő három terület ragyogó felületéért: a szem belső sarka, a szemek alatti és a szemöldökök alatti területek.

Multi Lift: összetétel

A vásárlói vélemények a termék rendkívüli hatásosságáról árulkodnak. A számos előnyös tulajdonságát egyedülálló összetételének köszönheti a krém.

 • Kollagén. Hidratáltan tartja a bőrt, visszaállítja természetes szerkezetét és hatásosan távolítja el a ráncokat.
 • Különleges aminosav összetétel. Hatásos öregedésgátló anyag, mely védi a bőrt az idő előtti öregedéstől.
 • Kék agyag. Tisztítja a bőrt és összehúzza a pórusokat.
 • Nátrium alginát. Tengeri hínár félékben található poliszacharid. Hatékonyan hidratálja a bőrt és méregtelenítő hatással bír.
 • Beatin és növényi olajok. Táplálják, nyugtatják és hidratálják a bőrt.
 • Pálma olaj. Antibakteriális hatással bír és kellemes illatot biztosít.

A krém nem tartalmaz semmilyen ártalmas összetevőt, például parabéneket és szulfátokat. Könnyű szerkezetének hála a krémet könnyű felvinni, gyorsan és nyom nélkül beszívódik és nem marad utána ragadós érzés. Antiallergén, nem tömíti el a pórusokat és hagyja a bőrt lélegezni. Minden bőrtípus esetén alkalmazható.

A Multi Lift nem kapható hagyományos gyógyszertárakban és kozmetikai boltokban.

megvesz Multi Lift

A Multi Lift jótékony hatásai

A krémet egyedülálló, szabadalmaztatott formulája különbözteti meg a többi kozmetikai terméktől, valamint a szépségszalonokban elterjedt bőrfiatalító kezelésektől.

A professzionális bőrápolás és az arckezelések meglehetősen drágák és fennáll annak a veszélye is, hogy az Ön esetében esetleg nem hatásosak. A Multi Lift krémet otthon is könnyű használni, így nem kell idejét különféle szépségszalonokban vesztegetnie.

előtt és után

Átfogó hatás minden fő bőrtípusra.

 • Teljes mértékben természetes összetétel.
 • Hatásosság, ami a szépségszalonokban elérhető kezelésekkel szemben is megállja a helyét.
 • Maszk viselésének érzete és szüksége nélkül simítja ki a ráncokat.
 • Pillanatok alatt beszívódik.
 • Eltünteti a szem alatti táskákat.
 • Javítja a bőrszínt.
 • Megfizethető ár.

Hála a fent említett előnyöknek, a Multi Lift a maga mögé utasítja az arcbőr öregedése ellen kifejlesztett többi terméket.

A Multi Lift kizárólag a hivatalos weboldalról rendelhető. Ne dőljön be az utánzatoknak és hamis termékeknek. A hamisítványokat a következők alapján ismerheti fel:

Túlságosan alacsony ár;

Igénytelen honlap;

Azonban sajnálatos módon a csalók egyre jobb minőségű másolatokat készítenek, amelyeket nehéz megkülönböztetni az eredetitől. Az eredeti, kiváló minőségű terméket csak olyan megbízható forrásból lehet megszerezni, mint például EZ.

Multi Lift: az arckrém, amely tényleg segíteni fog arca makulátlanná varázslásában.

megvesz Multi Lift

Multi Lift: ránctalanító krém a sima és puha bőrért
5 (100%) 1 vote

Akár ez is tetszhet

Válaszolj

Your email address will not be published.