Pulse of life – egy karkötő az energiánk megőrzésére

Nincs időd a fontos dolgokra, a saját hobbidról pedig még szó sem esett? Úgy érzed, a munka minden energiád elszívja, a hétvégék pedig korántsem elegendőek arra, hogy teljesen ki tudd pihenni magad? Minden héten úgy érzed, hogy legszívesebben bedobnád a törölközőt? Ezek a problémák számtalan embert érintenek, de csak kevesen tudják, hogy a Pulse of life karkötő segítségével könnyedén leszámolhatnának velük.

 

Ez a praktikus kiegészítő életerővel lát el, energiával tölt fel és teljesítményfokozó hatással bír.

A Pulse of life a következő, energiahiány miatt jelentkező problémákra nyújt kitűnő megoldást:

 • Rendszeres álmosság;
 • Idegrendszeri rendellenességek;
 • Túlterheltség;
 • Libidócsökkenés;
 • Gyakori fejfájások;
 • Gyenge koncentrációs készség;
 • Fáradékonyság.

A fent említett tünetek komoly károsodást okozhatnak az energiamezőnkben.

Mindannyian rendelkezünk egy biomágneses mezővel, amely képes megőrizni az energiánkat, valamint megvédeni az egész szervezetünket. Amennyiben ez bármilyen módon megsérül, sokat veszítünk az életkedvünkből és jelentősen levertebbnek érezzük magunkat.

A Pulse of life karkötő vásárlói visszajelzései

A Pulse of life vásárlói szinte semmilyen panaszról sem számoltak be. Többnyire, az egészséges életmóddal foglalkozó weboldalak értékesítik ezt a hatékony energiakarkötőt. A termék hatásai:

 • Normalizálja a vérnyomást;
 • Helyreállítja a nemi vágyat;
 • Fokozza a fizikai állóképességet;
 • Megszünteti a fejfájást;
 • Kiegyenlíti a bőrszínt;
 • Helyreállítja az immunrendszert.

A Pulse of life jótékony hatást gyakorol az egész testre. A látható eredmények elérésének érdekében, a karkötőt elegendő napi 6 óráig viselni (vagy tovább, ha szükséges).

A biomágneses mező már az első napon változni kezd. Szinte azonnal érezni fogjuk az energia áramlását, amelytől minden korábbi nehézség egyszerűen megszűnik.

Egy hét elteltével, teljesen megszokottá válik a karkötő használata, fel sem tűnik, hogy viseljük.

A fizikai aktivitás és az állóképesség fokozása hozzájárul az izmok gyors erősödéséhez, az anyagcsere normalizálásához és a túlsúly csökkenéséhez. A Pulse of life karkötő kitűnő választás mindazok számára, akiknek fontos az életminőségük és az egészségük.

megvesz Pulse of life

Pontosan mi is az a Pulse of life?

Ahogyan azt sokan tudják, a Pulse of life egy energiakarkötő. A termék egy sokoldalú, modern anyagból – orvosi szilikonból készült. Ez rendkívül praktikus napi használat esetén, mivel teljesen higiénikus, könnyen tisztítható, ráadásul nem vált ki allergiás reakciót. A termék legfőbb alkotóeleme azonban a turmalin kristály.

Részletek:

A turmalin egy különleges ásvány, amely a gyűrűs szilikátok csoportjába tartozik. A keménysége, színe és optikai tulajdonságai miatt, nélkülözhetetlen az ékszerek és a rádiókészülékek gyártása során.

A turmalin egyik legértékesebb tulajdonsága azonban a negatív ionok szintetizálása, amelyet “levegő vitaminokként” is ismerhetünk.

Színétől függetlenül, a turmalin piezoelektromos tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek ionizációt eredményeznek.

A turmalin kristálynak hála, a Pulse of life karkötő nem csak egy elegáns kiegészítő, hanem kiváló életerőforrás is.

Hogyan működik a Pulse of life?

Pulse of life

A karkötő elképesztő tulajdonságok széles skálájával rendelkezik. Pont úgy működik, mint egy miniatűr ionizátor. A negatív töltésű ionok hatalmas szerepet játszanak az emberi test anyagcsere folyamataiban: megnövelik a sejtek membrán permeabilitását, normalizálják a vérkeringést, és ami a legfontosabb, helyreállítják az energiaegyensúlyt.

A modern embereket számos olyan stressz érheti, amely negatív hatással van az egészségükre. A fizikai hatásai mellett, a stressz a biomágneses mezőt is megzavarja, így megfosztva az embereket természetes energiapajzsuktól.

Ez idegrendszeri zavarokat és rossz teljesítményt eredményez.

A Pulse of life karkötőben található turmalin biztosítja a hiányozó ionokat, amelyek semlegesítik a káros szabadgyökök hatását és visszaállítják a normális biomágneses teret.

A Pulse of life mindenkinek ajánlott, akik szeretnék feltölteni az energiaszintjüket, vagy aktívan sportolnak. A karkötő rendkívül hasznos azon sportolók számára is, akik javítani szeretnének a teljesítményükön.

A Pulse of life használatának ellenjavallatai

Bár a karkötőben található turmalinnak sok hasznos funkciója van, azért a terméknek akadnak ellenjavallatai is, így a készülék használata nem ajánlott az alábbi esetekben:

 • Megnövekedett testhőmérséklet;
 • Véralvadási zavarok;
 • Hőmérséklet-érzékenységgel kapcsolatos problémák;
 • Bőrsérülések;
 • Pacemaker használata;
 • Allergiás reakciók;
 • Terhesség és szoptatás.

Ha ezek közül bármelyik is igaz lenne ránk, akkor nem javasolt az energiakarkötő további használata. Azonban, ha nem tapasztaltuk ezeket a problémákat, akkor nyugodtan megrendelhetjük a Pulse of life karkötőt. A fenti helyzetek kivételével, a Pulse of life nem rendelkezik életkori vagy foglalkozáshoz kapcsolódó korlátozással.

Legyünk óvatosak, nehogy csalók által árult hamisítványt vásároljunk meg. Az eredeti Pulse of life nem kapható gyógyszertárakban vagy egészségügyi boltokban, így kizárólag a hivatalos webáruházon keresztül vásárolható meg.

Kattints a linkre a rendelés elküldéséhez. Munkatársunk segíteni fog a pontos ár, a jelenlegi akciók és a szállítási feltételek pontosításában.

A Pulse of life karkötő mindenkinek gyökeresen megváltoztatja az életét!

megvesz Pulse of life

Pulse of life – egy karkötő az energiánk megőrzésére
3.8 (76.67%) 6 votes

Akár ez is tetszhet

Válaszolj

Your email address will not be published.