Real Quit dohányzás elleni mágnesek

A dohányzással járó veszélyekkel szinte mindenki tisztában van, és köztudott, hogy a cigarettázás rengeteg betegséget eredményezhet. Bár az emberek többsége pontosan tisztában van ezzel, ennek ellenére mégis sokan dohányoznak. Néhányan azt mondják, hogy annak élvezeti értéke miatt cigiznek, de a masszív dohányosok többsége pusztán csak nem tud felhagyni ezzel a káros szokással.

ne cigarettázz!

A nikotinfüggőség komoly betegség, amelyből kevesen képesek segítség nélkül meggyógyulni.

A nikotinfüggőség általában a következő módszerekkel kezelhető:

  • Gyógyszerek;
  • Nikotintapaszok;
  • Speciális rágógumik;
  • Motiváció;
  • Hipnózis;

A fent említett alternatívák közül sokban található nikotin. A káros anyag ezáltal nem a cigarettán, hanem a különleges tapaszokon vagy rágógumikon keresztül jut a szervezetbe. Az ilyen módszerek bár képesek megszabadítani a cigaretta utáni sóvárgástól, azonban a nikotin szervezetre gyakorolt negatív hatásaival nem tudnak leszámolni.

Szerencsére, az eddigi módszerektől eltérő, forradalmian új Real Quit mágnesek segítségével könnyedén búcsút inthetünk a nikotinfüggőségnek.

megvesz Real Quit

Mi is az a Real Quit?

Ez a készülék két különböző méretű, vékony, aranybevonatú mágnesből áll. Az említett mágnesek egyike a fül külsején, míg a másik a fülkagyló belső részén helyezkedik el, az akupunktúrás pontokra hatva.

A 24 karátos aranynak köszönhetően, a Real Quit mágnesek egy teljesen átlagos fülbevalóra hasonlítanak; a termék teljes mértékben hipoallergén. A készítmény alkalmazása nem okoz egészségkárosodást.

Ami a legfontosabb, hogy a Real Quit – a tapaszokkal és tablettákkal ellentétben – nem tartalmaz nikotint, ezért teljesen ártalmatlan a szervezetre.

A termék képes gyökerestül megszüntetni a problémát, viszont a függőség tüneteivel nem számol le.

A mágnesek működési elve az auriculo-terápián alapszik, azaz a termék a fülkagylón elhelyezkedő biológiailag aktív pontokra fejti ki hatását. A mágnesek közötti vonzalom nyomást gyakorol a fül azon a területeire, ahová felhelyezzük őket. Az auriculo-terápiát masszázzsal, akupunktúrás kezeléssel, vagy akár elektromos készülékekkel is végre lehet hajtani, azonban a fül biológiailag aktív pontjainak kezelése a Real Quit mágnesek használatával a legkényelmesebb.

A dohányzásról gond nélkül hagyja abba!

A Real Quit hatékonysága

A fülkagylón található biológiailag aktív pontok között vannak olyanok, amelyek segítenek leküzdeni a cigaretta utáni sóvárgást. Ez úgy történik, hogy a termék nyomást gyakorol az emberi aggyal kapcsolatban álló idegvégződésekre, és olyan jeleket küld neki, amelytől úgy érezzük, hogy a cigaretta utáni vágyunk teljesen ki van elégítve. A termék használata során egyre kevesebbszer érezzük szükségét a dohányzásnak, ez által pedig csökkenni fog a napi elfogyasztott cigaretták száma. Más helyettesítő terápiákkal ellentétben, ezek a mágnesek nem tartalmaznak nikotint. A készülék segítségével nem csak a cigarettára tudunk majd nemet mondani, hanem a függőség kialakulásának okait is megszüntethetjük.

Ne feledkezzünk meg arról, hogy bármilyen keményen is próbálkozunk, azonnal nem leszünk képesek nemet mondani a cigarettára. Ez teljesen természetes, emiatt nem érdemes aggódnunk.

A mágnesek segítségével, a dohányzásról való leszokás folyamatos. Ennek az az előnye, hogy nem érezzük magunkat idegesnek vagy feszültnek, illetve semmilyen más elvonási tünetet nem tapasztalunk, és az étvágyunk is változatlan marad (nem hízunk el). A megfelelő hozzáállás elengedhetetlen szerepet játszik a Real Quit használata során. A mágnesek megvásárlásával sikeresen elérhetjük a korábban felállított céljainkat.

Amennyiben követjük a használati utasításokban leírtakat, a Real Quit csupán 3-4 hét alatt képes leszoktatni a dohányzásról.

Használati utasítások

A termék csomagolásában részletes használati utasításokat találhatunk, amelynek főbb pontjai a következők:

A dohányzás elleni mágneseket napi 2-4 órán át érdemes hordanunk. Ezt az időt tetszőlegesen, a számunkra legkényelmesebb módon, különböző időszakokra is feloszthatjuk.

A Real Quit mágnesek különböző méretűek. Az egyik kicsit kisebb a másiknál. A kisebb mágnest a fül külsejére tervezték, míg a nagyobbat a fülkagyló belsejében kell elhelyeznünk.

A készüléket kézmosás után, tiszta bőrre kell felhelyeznünk.

A dohányzás elleni mágnesek felhelyezéséhez szükségünk lesz egy tükörre. Álljunk a tükör elé, és illesszük fel a fülkagylónk megadott pontjaira a készüléket, a leírtak szerint. Nem ajánlott a fürdőszobában elvégezni a műveletet, hiszen ott nagy az esélye annak, hogy a termék beleesik a lefolyóba. Ennek elkerülése érdekében, érdemes a lefolyót dugóval elfednünk.

A készüléket tartsuk távol a gyermekektől, hiszen a mágnesek a méretükből adódóan könnyen beszippanthatók vagy lenyelhetők.

megvesz Real Quit

A termék használatával kapcsolatos különlegességek és ellenjavallatok

RealQuit

A Real Quit használata mellett nem tapasztalhatunk fájdalmat, vagy más, egyéb kényelmetlenséget. A kezelés során érezhető nyomásnak nem szabad túl erősnek lennie.

A használat első hetében, még a megszokott módon dohányozhatunk. Semmilyen nagyobb erőfeszítésre nem lesz szükség, hiszen a Real Quit nélkülünk is tökéletesen végzi a dolgát.

A készülék rendszeres viselése mellett, a cigaretta utáni vágy a negyedik hét végére teljesen megszűnik. A mágnesek használatához nem szükséges szakértőhöz fordulnunk segítségért. Nincs más dolgunk, mint meggyőződni arról, hogy a használati utasításokban leírtak szerint járunk el.

Annak ellenére, hogy a termék használata roppant egyszerű, annak alkalmazása nem mindenki számára ajánlott.

Az alábbi személyeknek nem tanácsos hordaniuk a dohányzás elleni mágneseket:

  1. Várandós nők;
  2. Pacemakerrel, vagy más elektronikus készülékkel rendelkező emberek.

Ezt leszámítva, a Real Quit ellenjavallatoktól mentes.

A nikotinfüggőségtől való megszabadulás után, végre ismét szabadnak érezhetjük magunkat. Ahhoz, hogy eredményesen le tudjunk szokni, rengeteg akaraterő, nyomós indokok és motiváció szükséges… vagy a Real Quit. A termék ára mindenki számára megfizethető, aki bármennyire is törődik a saját egészségével. A Real Quit egyelőre nem található meg a gyógyszertárakban, kizárólag INNEN megrendelhető.

megvesz Real Quit

Akár ez is tetszhet

1 Comment

  1. ToplenszkiKatalin says

    Nekem semmihatás. Ugyanúgy jól esik a cigi, 7 nap után is.

Válaszolj

Your email address will not be published.