Valgomed – kiváló kezelés a lábdeformitások és bütykök ellen

A hallux valgus nevű deformitás (ismertebb nevén a bütyök) egy Európában és Amerikában is gyakori ortopédiai rendellenesség, amely leginkább a nőknél fordul elő. A magassarkú cipők állandó viselése, a túlsúly, a rossz tartás, valamint a várandósság ideje alatt megterhelt lábak mind megnövelik a rendellenesség kialakulásának kockázatát, ám ezt még a különböző belső elválasztási problémák is előidézhetik.

Ezen deformitásokat egészen mostanáig csak műtéti úton lehetett korrigálni, az operáció viszont sajnos sokszor csak ideiglenes hatást biztosít, így a bütykök 1-2 évvel később újból megjelenhetnek.

A modern orvostudomány azóta rengeteget fejlődött. Ma már létezik egy ortopéd készülék, amely hatékonyan képes a bütykök korrigálására. Ez nem más, mint a Valgomed, egy magyar tudósok által kifejlesztett rögzítő sín.

A lábdeformitások kiváltó okai

 1. Örökletes hajlam. A bütyköket az esetek 75%-ában a szüleinktől örököljük.
 2. Nem megfelelő, szoros, magassarkú cipők állandó hordása.
 3. Nagy lábméret. Minél nagyobb valaki lába, annál jellemzőbb a lábdeformitások kialakulása.
 4. Lúdtalp.
 5. A láb túlzott megterhelése. A lábujj csontok megsérülhetnek a túlsúly, a túlzott terhelés, az egymást követő sorozatos terhesség, valamint a helytelenül elvégzett fizikai gyakorlatok miatt.
 6. Bizonyos krónikus betegségek miatt fellépő idegi és a csontszöveti sérülések.

megvesz Valgomed

A Valgomed hatékonysága

A lábközépcsont ízületének meggörbülése a nagylábujj csont deformációjához vezethet, ezzel előidézve a bütykök kialakulását. Minél nagyobb egy bütyök, annál nagyobb fokú elváltozásról beszélhetünk. A betegség előrehaladott állapotában tapasztalható, járás közbeni fájdalom szinte elviselhetetlen.

A Valgomed rögzítő készülék helyes pozícióban tartja a nagylábujjat. A láb idővel hozzászokik ehhez az új pozícióhoz, a csontok kiegyenesednek, így az ujjak újból felveszik természetes alakjukat. A termék használata mellett a testtartás javul, valamint csökken az artrózis és a burzitisz (akut ízületi és nyáktömlő gyulladás) kialakulásának kockázata.

A Valgomed rögzítő számtalan előnnyel rendelkezik a többi kezelési módszerrel (műtétek, kenőcsök, ortopéd cipők, stb.) szemben.

 1. A sín bármilyen cipő, akár nyitott tűsarkúk viselése mellett is bátran alkalmazható!
 2. A Valgomed nem dörzsöli ki a lábat és nem okoz hólyagokat vagy bőrkeményedéseket. A készülék orvosi szilikonból készül, így szinte teljesen láthatatlan.
 3. A termék pár nap alatt megszabadít a fájdalomtól és a séta közben jelentkező kényelmetlen érzéstől!
 4. A Valgomed a lábdeformitások bármely szakaszában hatékony.
 5. A készülék hipoallergén anyagból készül, ezért a láb még a szorosabb, meleg, téli cipők hordása mellett sem pirosodik vagy szagosodik, illetve nem alakulnak ki rajta kiütések.
 6. A termék nagyon vonzó áron kapható. A Valgomed sokkal olcsóbb a piacon kapható egyéb ortopéd készülékeknél, ráadásul még a műtéteknél is kevesebbe kerül!

Az orvosok véleménye e különleges rögzítőről

Az elvégzett vizsgálatok alapján megállapították, hogy a lábdeformitás egy lassan kifejlődő betegség, amely először a nagylábujjon, apró dudor formájában jelentkezik. Az évek során, ez a szinte észrevehetetlen rendellenesség növekedésbe kezd és egyre több kényelmetlenséget okoz. A betegség előrehaladtával, a nagylábujj teljesen meggörbül és ráfordul a mellette lévő ujjakra. A már eldeformálódott csontok megnehezítik a mozgást, és fájdalmat, ízületi gyulladást, cisztákat (ízületi tumorokat), illetve lúdtalpat is okozhatnak.

A Valgomed vásárlói visszajelzései alapján kiderült, hogy a készülék a betegség bármely szakaszában hatékony. Az orvosi tapasztalatok azonban azt bizonyították, hogy a termék a deformitás kezdeti és közbenső szakaszában működik a legjobban. Egyéb rendellenességek esetén, a készülék hordásával egyidejűleg más terápiákat is érdemes alkalmazni (masszázsok, ortopéd cipők, stb.).

A Valgomed használata

 1. Helyezzük a készüléket a nagylábujjra.
 2. A használati utasításokban leírtak szerint, rögzítsük a sínt a lábunkhoz.
 3. A Valgomed a hétköznapi feladatok mellett is tökéletesen működik.

A látható eredmények érdekében, a Valgomed rögzítőt minimum napi 6-10 órát kell viselni. A termék éjszaka, akár alvás közben is alkalmazható.

Az első eredmények már 10-14 nap elteltével észlelhetők. A járás közben fellépő állandó fájdalom, illetve a korábban kialakult gyulladások (amennyiben egyáltalán vannak) megszűnnek. A kiálló csont körülbelül egy hónap alatt veszi fel az anatómiailag helyes tartást.

megvesz Valgomed

Vásárlói vélemények a Valgomed rögzítőről

Mária:

Körülbelül 3 hónappal ezelőtt rendeltem meg a Valgomed-et. Hiába műtötték meg a lábamat, a bütykök végül újból kialakultak, ezért valamit kezdenem kellett már velük. Ezek a sínek nagyon gyorsan megoldották a problémámat. A lábam most újra a természetes helyzetében áll. A hosszantartó eredmények érdekében, azért továbbra is használni fogom a Valgomed-et.

Eszter:

156 cm vagyok és 40-es a lábam. Azért, hogy ezt ne lássa mindenki azonnal, egész életemben szűk, magassarkú cipőket viseltem. Az évek során észrevettem, hogy bütykök alakultak ki a nagylábujjamon. Már nagyon sokat olvastam erről a szilikon sínről, illetve annak jótékony hatásairól, de a Valgomed készüléket mégis csak hat hónappal ezelőtt rendeltem meg egy online webáruházból. Pár héttel az első használat után, a bütykök már nem okoztak fájdalmat és újra balerina cipőkben járhattam a tornacipőim helyett!

Luca:

A Valgomed használata előtt a lábam annyira fájt és be volt dagadva, hogy szó szerint nem tudtam egy cipőt sem felvenni. Még az otthoni papucsokat sem… Szerencsére, mivel a férjem dolgozik kettőnk közül, én otthon tudtam maradni. Még így is nagyon kényelmetlen volt az egész! A Valgomed használatát az orvosom ajánlására próbáltam ki, amiért végtelenül hálás vagyok neki! A készülék egy hónap alatt meggyógyította a lábamat és segített, hogy újból fájdalom nélkül tudjak mozogni.

megvesz Valgomed

Valgomed – kiváló kezelés a lábdeformitások és bütykök ellen
Rate this post

Akár ez is tetszhet

Válaszolj

Your email address will not be published.