Varicofix – lába védelmezője a visszér elleni harcban

Nem létezik olyan mágikus csodaszer, amely egy varázspálcához hasonlóan egy csapásra megszabadítja a visszérproblémáitól. Ennek ellenére léteznek olyan készítmények, amelyek képesek jelentősen lelassítani a betegség terjedését és megelőzik a tünetek súlyosbodását. Az egyik legfigyelemreméltóbb termék közülük a Varicofix krém, amelyet kizárólag a gyártó hivatalos weboldalán keresztül lehet megrendelni.

szép és egészséges lábak – könnyen

A visszérbetegség már régóta kihat az emberek életére. A régi idők emberét ugyanúgy kínozta a lábain kialakult visszér. Sajnos manapság egyre gyakrabban kell szembenéznünk ezzel a rendellenességgel. Korábban úgy gondolták, hogy a betegség a genetikai hajlammal, az „álló” testhelyzetben végzet munkakörrel vagy a terhességgel állhat összefüggésben. Mára ez a lista a következő tevékenységekkel bővült:

 1. Mozgáshiányos életmód;
 2. Egészségtelen diéta;
 3. Kényelmetlen cipők viselése;
 4. A betegséget előidéző tényezők listája kimeríthetetlen!

Úgy vélik, hogy a nők hajlamosabbak a betegségre. Ugyanis a nők lábainak nagyobb nyomást kell elviselniük a terhesség ideje alatt. A divatvilág ráadásul magassarkúk viselésére buzdítja a nőket. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a férfiakat ne fenyegetné szintúgy a betegség. A folyamatos talponállás és a nehéz súlyok emelgetése miatt a férfiak ugyanúgy a visszérbetegség áldozataivá válhatnak.

A kór kezdeti tünetei között említhetjük az elnehezedő lábakat, a szúrós fájdalmat és a seprűvénák megjelenését. A betegség akár vénafalgyulladás kialakulásához is vezethet. A vérrögök elzárhatják a véráram útját és vérbőséget vagy embóliát okozhatnak az erekben.

megvesz Varicofix

A Varicofix krém működési mechanizmusa

A Varicofix krém segít kezelni az alsó végtagokon kialakult visszérbetegség kezdeti a tüneteit. Alkalmas a már meglévő kellemetlen panaszok megszüntetésére és megakadályozza újabbak kialakulását. Súlyos visszérbetegségek nem kezelhetőek orvosi segítség nélkül. Szerencsére egyszerűbb megelőzni a kórt, mint kezelni.

A Varicofix más készítményekkel és kezelési módszerekkel való egyidejű használata egy átfogó terápia részeként is alkalmazható.

A betegség forrásának (amely egyénenként változó) kiiktatása felgyorsítja a gyógyulási folyamatot. Kezdjen el sportolni, figyeljen oda a táplálkozásra és hagyja abba saját lábai sanyargatását kényelmetlen lábbelik viselésével. Ne feledje, hogy a legjobb eredmény eléréséhez egyszerre több módszerrel kell kezelnie a problémát.

A Varicofix akkor is jelentősen megkönnyíti a betegség lefolyását, ha képtelen drasztikus módon változtatni életmódján.

A krém hatása révén az érfalak megerősödnek, a szövetekre nehezedő nyomás enyhül és helyreáll a vérkeringés a végtagban. Tesztek sora kimutatta, hogy a Varicofix rendszeres használata a magas vérnyomás helyreállításában is segít.

A Varicofix összetevői

A visszér elleni krém kiválasztásakor tanácsos legelőször a készítmény összetevőit megvizsgálnia. A Varicofix gyógynövénykivonatot, gyulladásgátlót és hidratáló hatóanyagokat tartalmaz.

Fő összetevők:

 • Troxerutin. Egy jól ismert gyógyászati hatóanyag, amit gyakran használnak visszérbetegségek kezelésére.
  Varicofix

  Gyulladásgátló, ödémacsökkentő és ereket védő hatásáról ismert. Gyógyítja a vérerek és a bőrfelszín egészségét és megerősíti az érfalakat;

 • Vadgesztenyemag kivonat. Ez egy eszcinben gazdag hatóanyag. Érlazító hatása miatt használják. Lelohasztja a duzzanatot, csökkenti a nyomást az erekben és enyhíti a fájdalmat. Segít a véraláfutások eltűntetésében, így a készítmény többi összetevője hatékonyabban fejti ki hatását;
 • Ginkgo falevél kivonat. Alkaloid és flavonoid koncentrációja miatt regeneráló, gyulladáscsökkentő és idegvédő hatást fejt ki a vérerekre;
 • Varázsdió levél kivonat. A levelekben található tanninok és flavonoidok kiválóan alkalmasak gyulladások kezelésére. Csökkenti a kapillárisok áteresztőképességét és növeli az erek ellenálló képességét;
 • Napraforgó- és kukoricaolaj. További bőrpuhító hatást biztosítanak;
 • Karbamid. Hidratálja a bőrt és emeli az egészséges összetevők mennyiségét;
 • Mentol. Kellemes illata mellett nyugtató és frissítő hatást gyakorol a bőrre.

megvesz Varicofix

Hol lehet a Varicofix hez hozzájutni?

A Varicofixet kizárólag a hivatalos weboldalán keresztül lehet kedvező áron megrendelni. Egy átlagos patikában valószínűleg nem fogja megtalálni ezt a készítményt. De még ha sikerülne is rábukkannia, az ára nagyon magas lesz. Ha a hivatalos weboldalról rendeli meg a Varicofixet, akkor egy olyan bizonyítottan gyógyhatású krémet kap, amelyet nem csak széleskörű vizsgálatok sorozatának vetettek alá, de amelynek még az ára is kedvező.

Ha összehasonlítjuk a Varicofix árát más, azonos testtájon használatos gyógyító kenőcsökével, láthatjuk, hogy az ára sokkal inkább közelít az olcsóbb, visszérbetegségre használatos készítményekéhez. A gyógyszertárakban kapható, bizonyított hatású visszércseppek sokkal többe fognak kerülni Önnek, mint a Varicofix.

Ahhoz, hogy kiderítse, előnyös-e az Ön számára a krém megvásárlása, tanácsos inkább az ár és hatékonyság összefüggését vizsgálnia, mintsem a termék abszolút költségét.

A Varicofix krém kiegyensúlyozott tartalma és a gyógynövényekből nyert összetevők magas koncentrációja miatt hatékony orvosságnak tekinthető.

előtt és után

Hogyan alkalmazzuk a Varicofix krémet? Használati útmutató

A lehetséges allergiás reakciók elkerülése érdekében célszerű használat előtt a krém tartalmát szemügyre vennie. Mindenképpen szükségszerű, hogy a kúra megkezdése előtt elvégezzen egy allergia tesztet.

Kenjen egy kis mennyiséget a krémből a könyöke hajlatára, majd várjon 10-15 percet. Amennyiben az idő elteltével nem pirosodott be a bőre és nem tapasztal csípő vagy viszkető érzést, nyugodt szívvel használhatja a krémet.

 1. Gyengéd masszírozó mozdulatokkal kenje a krémet a tiszta bőrfelületre;
 2. Alulról felfelé haladva az egész végtag felületét borítsa be vele (a lábujjaktól a csípőig);
 3. A kezelt felületet hagyja száradni egy percig;
 4. Ismételje meg az eljárást naponta 2-3 alkalommal.

A Varicofix könnyedén felkenhető a bőrre és gyorsan felszívódik anélkül, hogy ragadna vagy nyomot hagyna a ruhán.

A krém használatát követően azonnal érezni fogja, hogy csökken az átható fájdalom és a bőrfelület duzzanata apadni kezd. A seprűvénák nem tűnnek el azonnal. Ezt a kóros állapotot több hétig kell kezelni.

Óvja lába egészségét, rendelje meg a Varicofix-et!

megvesz Varicofix

Varicofix – lába védelmezője a visszér elleni harcban
3.3 (65%) 4 votes

Akár ez is tetszhet

Válaszolj

Your email address will not be published.