Zerosmoke Biomágnesek a dohányzás ellen

A Zerosmoke biomágnesei nem csupán a dohányzás okozta függőséget szüntetik meg, de az egyetlen olyan termékek a piacon, amelyek segítenek Önnek letenni a cigarettát függetlenül attól, hogy rendelkezik-e a kellő akaraterővel.

A módszer, a fül biológiailag aktív pontjainak gyógyászati masszázsán alapul. A tengerentúlon hosszú évek óta alkalmazzák ezt a módszert, de Magyarországon csak az utóbbi 1-2 évben vált elérhetővé.

leszokni a dohányzásról – egyszerű!

Mi az a Zerosmoke?

A Zerosmoke tulajdonképpen két mágnes, amelyeket a fül bizonyos pontjaira helyezve ajánlott viselni. A módszer alapötlete a fül akupunktúrás pontjainak ingerlését alkalmazza (fülakupunktúra).

A francia kutatóorvost és neurológust, Paul Nogiert tekintjük a fülakupunktúra atyjának. Kutatásai arra engednek következtetni, hogy a fülkagyló alakja az embrió pozíciójának anyaméh-béli kivetülése. A fülön megtalálható összes pont egy-egy belső szerv működéséért „felelős”. A tudós megjelentetett egy ismertetőt, amely részletes tudományos magyarázatot tartalmaz a külső fülön található pontok és a test belső szerveinek összefüggéséről. Mindemellett számos, a krónikus betegségek nagy részének kezelésére kifejlesztett új módszer fűződik a nevéhez.

Oroszországban, Európában és az Egyesült Államokban a fülakupunktúra és a reflexológia egyéb ágazatainak a népszerűsége az 1980-as években növekedett meg. Az ez idő tájt végzett folyamatos klinikai vizsgálatok járultak hozzá a tudomány eme ágazatának a fejlődéséhez, vezettek új felfedezésekhez és ez által válhatott a fülakupunktúra az orvostudomány fontos részévé.

megvesz Zerosmoke

A fülakupunktúra módszerének ismertetése

Paul Nogier elmélete alapján, több módja is létezik annak, hogy kedvező hatást fejtsünk ki a fül aktív pontjaira. Ezek között említésre méltó az akupunktúra, a kauterizáció, a masszázs és a pontok elektromos ingerlése. Ennek ellenére, a leghatékonyabb és legbiztonságosabb módszer az, amely során az említett pontokat irányított mágneses mezők hatásának tesszük ki.

A Zerosmoke mágnesei egyszerre alkalmaznak mágneses gyógyászatot és fülakupunktúrás terápiát. Klinikai vizsgálatok bizonyítják, hogy ezek a mágnesek ugyanolyan hatást fejtenek ki a fülkagyló pontjaira, mint az akupunktúra. A különbség annyi csupán, hogy ez az eljárás teljesen fájdalommentes.

A Zerosmoke gyártójának állítása szerint a fülkagyló bizonyos pontjai felelősek a nikotinfüggőségért. A Zerosmoke mágnesek azokat az idegimpulzusokat akadályozzák, amelyek a dohányzás iránti vágyat serkentik.

A Zerosmoke biomágnesei sárga és fehérarany bevonattal kaphatóak. A felhasznált arany hozzávetőleg 24 karátos tisztaságú. Az arany javítja a mágnesek elektromos vezetőképességét és óvja a fülkagyló érzékeny bőrfelületét az allergiás reakcióktól és irritációtól.

A Zerosmoke mágnesek fajtái

 1. Szokványos arany bevonattal, különböző méretben;
 2. Fehérarany bevonattal, azonos méretben;
 3. Azonos méretben, két különböző fajta nemesfémbevonattal.
 4. A felsorolt 3 Zerosmoke mágnesfajta csupán küllemében különbözik. Hatékonyságuk azonos mértékű.
Ne cigarettázz

Hogyan használjuk a Zerosmoke-ot?

Hogyan segít a Zerosmokeleszokni a dohányzásról?
A használati útmutatónak megfelelően kényelmesen helyezze fel a mágneseket a fülkagylójára. Az egyik mágnes a fül külső, a másik a belső felére kerüljön. A mágneses vonzásból fakadóan az eszköz a helyén marad.

Használata ellenjavallott

 1. Terhesség ideje alatt;
 2. Szoptatási időszakban;
 3. Szívműködés szabályozók, inzulinpumpa vagy egyéb elektromos gyógyászati eszközök használatával egyidejűleg;
 4. Fogászati implantátumok esetén.

megvesz Zerosmoke

A Zerosmoke használatának előnyei

 1. Testbehatolást nem igénylő eljárás. A bőr, a fülkagyló és a porcok nem sérülnek;
 2. Kedvezményes ár. A Zerosmoke bármikor megrendelhető a gyártó weboldalán keresztül. Az alacsony ár egy újabb előnye a biomágneseknek;
 3. A nikotinfüggőség 100%-os felszámolása. A Zerosmoke vásárlói visszajelzései alapján, a vásárlók csaknem 90%-a már a legelső héten letette a cigarettát;
 4. Kényelem. A biomágnesek annyira kényelmesek, hogy az ember meg is feledkezik arról, hogy éppen viseli őket, ráadásul úgy néznek ki, mint a szokványos fülbevalók;
 5. Nincsenek megkötések. A Zerosmoke nem korlátozza tevékenységeiben és használatához nincs szükség különböző diéták alkalmazására. A biomágnesek használatával egyidejűleg bármilyen orvosság szedhető. Csakis Öntől függ milyen életmódot választ. A legfontosabb előnye, hogy használata a legkisebb mértékben sem befolyásolja súlyát!

Miként alkalmazzuk a Zerosmoke-ot?

Zerosmoke hatékonysága
a biomágnesek helyes használatában rejlik. Napi 2-4 órás viselésük javasolt (függően attól, hogy mennyi ideje dohányzik). Hatása 1-2 óra reggeli és 1-2 óra esti viselést követően a legkedvezőbb.

Helyezze a nagyobb mágnest füle belső oldalára, a kisebbet pedig a külső oldalára. A mágnesek használata balkezesség esetén a bal fülön, jobb kezesség esetén a jobb fülön ajánlott.

egészséges tüdő

A hosszú ideje dohányzóknak: amennyiben a dohányzás utáni vágy ismét felbukkan a mágnesek használatának első néhány napjában, a Zerosmoke viselésével egyidejűleg a fül akupunktúrás pontjainak masszírozása javallott. A pontokra gyakorolt gyengéd nyomás alkalmazásával masszírozza őket 30-60 másodpercig.

Amennyiben Ön ritkábban gyújt rá vagy csak nemrég szokott rá a dohányzásra, a mágnesek 6-7 napos használata elegendő. A vásárlók visszajelzései alapján a Zerosmoke 6-7 nap alatt teljesen megszünteti a nikotinfüggőséget. Még akkor is képes függőségéből kigyógyítania Önt, ha a használat első néhány napjában ugyanúgy rágyújt, mint azelőtt.

A jövőbeli dohányzás elkerülése, és a végleges gyógyulás érdekében ismételje meg a kúrát félévente.

Súlyos nikotinfüggőség esetén használja a Zerosmoke-ot legalább 4 héten keresztül. Ez az időintervallum elegendő ahhoz, hogy egy 30-40 éve dohányzó ember megszabaduljon káros szokásától.

Figyelem!

A Zerosmoke sikeres használatának legfontosabb előfeltétele, a dohányzásról való leszokásra való lankadatlan törekvés. A mágnesek élettani szinten akadályozzák a függőség felszínre törését, viszont lélektani függőségének leküzdésében nem tudnak segíteni. Ne feledje, a Zerosmoke csupán egy segédtermék. Sikerének kulcsa az Ön motivációja.

megvesz Zerosmoke

Zerosmoke Biomágnesek a dohányzás ellen
3.3 (66.67%) 3 votes

Akár ez is tetszhet

Válaszolj

Your email address will not be published.